Bruil neemt betoncentrale Lochem over

Redactie team, Brookz | January 30, 2012

Strategische overname

Bruil is al meer dan honderd jaar actief in de bouw actief is. Bij het bedrijf werken ruim 400 medewerkers, verdeeld over 13 vestigingen in Nederland. Bruil is werkzaam in de ruwbouw en in de afbouw.

 

Bruil versterkt met de strategische overname van de betoncentrale Lochem haar marktpositie in het oosten van het land. Lochem vormt een aanvulling op de betoncentrales van Bruil in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. 

Bedrijfsovername

Bruil heeft ook het minderheidsbelang van Mebin in Bruil Beton & Mix gekocht, waardoor ook dit onderdeel van Bruil weer voor 100 procent in handen van het familiebedrijf is.  

Beide bedrijfsovernames sluiten aan bij de visie van Bruil, waarbij het bedrijf zich sterk positioneert als leverancier van cementgebonden producten en oplossingen in de bouw.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen