Buitenlandse bedrijfsovername van Van Ochten

Redactie team, Brookz | June 11, 2013

Bedrijfsovername

Van Ochtend Bedrijfskleding is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, personaliseren en verkopen van kleding voor arbeiders in takken als de petrochemie, las- en bouwindustrie. De producten van het Bredase bedrijf sluiten goed aan bij Sioen Industries, is te lezen als reden voor de bedrijfsovername in het persbericht.
 

Het Belgische Sioen Industries is producent van technisch textiel, gespecialiseerde chemicaliën en high-tech beschermkledij. De bedrijfsoverdracht van het Nederlandse bedrijf gebeurt via een aandelentransactie.

Bedrijfsverkoop

Verkopende ondernemer Jan van Ochten blijft na de bedrijfsverkoop werkzaam binnen het bedrijf. ‘Het is de bedoeling dat Jan van Ochten werkzaam zal blijven als bedrijfsleider en zich toespitsen op enerzijds de verdere uitbouw van de commerciële activiteiten en anderzijds de introductie en verdere uitbouw van het assortiment’, aldus het persbericht.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen