Centercom stapt in marktleider

Redactie team, Brookz | December 17, 2010

Bizon Buitenreclame is Nederlands grootste outdoorreclame-bedrijf op het gebied van A0-affichagevlakken en exploiteert meer dan 20.000 A0-plaatsen verspreid over 70 gemeenten. Onlangs verwierf Bizon Buitenreclame de concessie om vanaf 2011 de exploitatie van driehoeksborden in de gemeente Amsterdam te verzorgen.

Bedrijfsovername

Centercom breidt met de gedeelde bedrijfsovername de bestaande portfolio van buitenreclamevlakken in winkelcentra en supermarkten uit in 70 stadscentra. Met de deelneming verschaft Centercom zich toegang tot de culturele- en charitatieve affichagemarkt en verbreedt de productportfolio met A0-Signs.

'Door de toevoeging van de Bizonnetwerken wordt onze propositie alleen maar sterker en meer divers', zegt algemeen directeur Olivier Slot. 'Het belang dat Centercom in Bizon Buitenreclame genomen heeft, is een beslissing voor de toekomst waardoor Centercom een bredere groep klanten en gevarieerder publiek kan bereiken.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen