Cloud-provider NovaData verkocht aan Europese speler

Redactie team, Brookz | May 6, 2014

Bedrijfsverkoop

NovaData, opgericht in 2008 en gevestigd in Eindhoven, is een professionele zakelijke ICT-dienstverlener die zich richt op middelgrote en grote bedrijven en instellingen. Het Nederlandse bedrijf behaalt een jaaromzet van ruim 7 miljoen euro.
 

‘De krachtenbundeling tussen NovaData en Claranet levert ongekende mogelijkheden op voor onze klanten, onze partners en onze medewerkers’, legt oprichter Bert Verhoeff van NovaData de bedrijfsverkoop uit. ‘Ze zullen allemaal profiteren van de pan-Europese activiteiten van Claranet, haar sterke financiële basis en een uitgebreid dienstenportfolio.’

Bedrijf kopen

De overname van NovaData is de meest recente in een reeks van overnames door Claranet in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Het doel van deze strategie is dat Claranet de grootste cloud-dienstverlener voor middelgrote bedrijven in West-Europa wordt.
 

‘Deze bedrijfsovername maakt onderdeel uit van de groeistrategie van Claranet en zorgt ervoor dat we onze teams en ons dienstenportfolio blijven ontwikkelen en uitbreiden’, aldus oprichter Charles Nasser van Claranet. ‘Het bevestigt onze ambitie om de grootste onafhankelijke aanbieder van managed services in Europa te worden.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen