ConeGroup neemt failliet wellnesscentrum over

2014 M02 14

Bedrijf overnemen

Het wellnessoord Ryokan De Bronsbergen werd eind augustus failliet verklaard, nadat eigenaren André en Tina Visch zelf de faillissementsaanvraag bij de rechtbank hadden gelegd. Het Zutphense kuuroord wekte in november de interesse van ConeGroup, een ontwikkelaar/exploitant van hoogwaardige zwem-, sport- en lifestyleaccommodaties. Maar doordat het gebouw buiten de faillissementsboedel viel, bemoeilijkte dat een snelle overname.
 

Nu, ruim drie maanden later, is de volledige bedrijfsovername van Ryokan De Bronsbergen een feit. ‘In november 2013 hebben we al verregaande interesse getoond in dit centrum, maar na het totale faillissement van Ryokan is de overname eind januari uiteindelijk een feit’, staat in het persbericht.

Overnamesom

De overnamesom van het failliete Ryokan De Bronsbergen bedraagt ongeveer 700.000 euro. ‘Als nieuwe eigenaar zijn wij enorm trots met de aanwinst van dit mooie centrum’, vervolgt het persbericht. ‘De komende maanden worden gebruikt voor een verbouwing van het centrum, zodat het centrum weer een fris en modern uiterlijk krijgt.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!