CTB ICT Flex verkoopt meerderheidsbelang aan investeerder

Redactie team, Brookz | November 27, 2014

Investeerder

CTB ICT Flex is marktleider in Nederland op het gebied van innovatieve ICT-producten en -diensten binnen de markt voor flexibele arbeid. De nieuw gevormde onderneming gaat CTB ICT Flex de mogelijkheden bieden om het bestaande softwareplatform voor de uitzendwereld verder uit te breiden en te moderniseren.

De strategische combinatie die CTB ICT Flex nieuwe groeiimpulsen biedt, bestaat uit Clarissima Capital. Deze investeerder verwerft een meerderheidsbelang van ongeveer 60 procent in het bedrijf. Clarissima Capital, gestart in 2014, is een investeringsmaatschappij opgericht door Erwin Rooymans (medeoprichter van Zoover) en Roy Molenaar, bijgestaan door Guido Nienhuis.

Bedrijfsverkoop

CTB Holding behoudt zelf een minderheidsbelang van circa 40 procent na het overnametraject. De directie van CTB ICT Flex zelf blijft in handen van het huidige managementteam onder leiding van Roel Keizer als algemeen directeur. CIC heeft de directie van CTB Holding geadviseerd en actief bemiddeld in de bedrijfsverkoop.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen