Deel Beins Travel alweer overgenomen

2011 M06 23

Concept uitrollen

Disma Reizen, dat eerder dit jaar met haar reiswinkel in Tilburg de titel 'beste reisbureau van Nederland' won, heeft met de bedrijfsovername van Beins vijf reisbureaus in handen. De jury prees onder meer het innovatieve nieuwe winkelconcept, waar de klant vanaf het moment van binnenkomst zijn reis beleeft en verleid wordt tot het boeken van een droomvakantie.

‘Dit concept willen we verder ontwikkelen en uitrollen’, verklaart directeur Werner van Disseldorp van Disma Reizen de strategische overname. ‘De koop van Beins Travel zal hierin zeker een rol gaan spelen.’

Bedrijfsovername

De bedrijfsovername van Beins Travel Group, eigenaar van CheapTickets, is opvallend. Vorige maand fuseerde de reisorganisatie nog met het door John Fentener van Vlissingen opgerichte BCD Holdings, eigenaar van Vliegwinkel, BudgetAir, Vayama en Flugladen. Met de nieuwe organisatie Travix moest de nieuwe reisgigant meer marktaandeel veroveren in Europa en Azië.

CheapTickets en Vliegwinkel beconcurreerden elkaar stevig in Nederland. Beide online aanbieders claimen in ons land marktleider te zijn op basis van aantal verkochte tickets. Maar om internationaal mee te doen, was een fusie onvermijdelijk.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!