Denit Hosting Solutions neemt branchegenoot over

2011 M10 20

Easyhosting is gespecialiseerd in shared webhosting, domeinnaamregistraties en e-mail services voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Via het label Easycolocate biedt Easyhosting co-locatie, serveroplossingen en managed services aan.

Strategische overname

Easyhosting zal na de strategische overname worden voortgezet en zal zich nog meer gaan specialiseren in shared hosting en domeinnaamregistraties via het partnerkanaal. Denit zal zich volledig gaan focussen op de (middel-)grote ondernemingen met high-end ICT- en serveroplossingen.

‘Wij zijn van mening dat consolidatie in de hostingmarkt onvermijdelijk is’, aldus Edwin Cornelissens, mede-oprichter en directeur van Denit Hosting Solutions. ‘Deze bedrijfsovername past perfect in onze strategie om ons marktaandeel op de Nederlandse markt verder te vergroten.’

Denit behaalt een verwachte geconsolideerde jaaromzet van circa 6 miljoen euro in 2011 en een gezamenlijk personeelsbestand van 26 fte’s. Denit zal zich richten op ‘premium’ klanten (MKB+), daar waar Easyhosting zich zal richten op het MKB.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!