Dieseko neemt Woltman Piling Equipment over

Redactie team, Brookz | January 8, 2016

Dieseko Group BV is wereldwijd marktleider in hydraulische trilblokken en aggregaten voor de funderingsindustrie. Daarnaast levert de onderneming onder de merken PVE en ICE een breed aanvullend pakket van producten en diensten als hei- en boorstellingen, drukmachines, klemsystemen en vibroflots.


Schaalvoordelen
Door de overname kunnen beide bedrijven hun krachten bundelen en schaalvoordelen realiseren. Onder meer op het gebied van gezamenlijke inkoop. Klanten op hun beurt gaan profiteren van kortere levertijden en nieuwe innovaties.

 
Totaal productpakket
Volgens Ton Kraak, CEO van Dieseko Group past de overname van Woltman  naadloos in het beleid om naast het marktleiderschap in hydraulische trilblokken een totaal productenpakket voor funderingsaannemers te kunnen bieden. Kraak: ‘We kennen Woltman goed en onze dochter PVE Piling & Drilling Rigs, het bedrijf dat Dieseko Group in 2014 overnam, werkt al jaren nauw met hen samen.’ Woltman Piling Equipment blijft als zelfstandige business unit van Dieseko Group actief in de Benelux. Alle medewerkers blijven werkzaam binnen de organisatie. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen