Drietal doet management buy-in bij Itris

2014 M07 11

Management buy-in

Itris is een dienstverlener op het gebied van ICT-oplossingen voor de woningcorporatiesector. De onderneming uit Capelle aan den IJssel is de afgelopen jaren flink gegroeid en is het tijd voor een vernieuwingsslag. Via een management buy-in krijgen Rob van der Salm, Ad van der Leeden en Pim Kamstra de aandelen in houden, die ze overnemen van de vijf oude aandeelhouders.
 

Het trio heeft jarenlange ervaring als ICT-ondernemer bij onder andere Caci, Chronotech en Decade. De voormalige aandeelhouders van Itris blijven nauw betrokken en krijgen waarschijnlijk een adviseursrol binnen de organisatie. De bedrijfsovername wordt meegefinancierd door informal investor Bob Jansen.
 

‘Wij zijn de enige leverancier met 100 procent focus op woningcorporaties’, zegt Kamstra. ‘Wij willen dan ook als Nederlandse speler doorgroeien naar de top 3 in het segment. Er liggen absoluut kansen voor ons. Wij spelen in op de digitale dienstverlening aan de huurder en bieden hiervoor een uitgebreide lokaal intensieve, dus Nederlandse, totaaloplossing.’

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!