Redactie team, Brookz | June 7, 2011

Per direct zal de MKB-praktijk worden overgedragen en onder de naam van DRV worden voortgezet. 

Groeistrategie

De uitbreiding van activiteiten in Zeeland past in de groeistrategie van DRV. Na de gedeeltelijke bedrijfsovername beschikt DRV over een personeelsbestand van bijna 500 medewerkers en 11 vestigingen in de regio Zeeland, Zuid-Holland en Brabant.

'De overname past perfect in onze strategie die erop is gericht onze positie in Zuidwest-Nederland te versterken', zegt bestuursvoorzitter Manfred Zurhorst van DRV. ' De uitbreiding van ons kantorennetwerk geeft onze organisatie in het Zeeuwse werkgebied een mooie impuls.'

Bedrijfsverkoop

Volgens Jos van Huut, bestuursvoorzitter van Mazars, ligt de vestiging eigenlijk buiten het marktgebied, waardoor een bedrijfsverkoop van vestiging het gevolg was.

'Gegeven de ontwikkelingen in de accountancybranche is een verdere geografische marktfocus en schaalvergroting van vestigingen vereist. De vestiging Terneuzen ligt in een marktgebied waar Mazars in de bredere regio ondervertegenwoordigd is.'

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen