Redactie team, Brookz | February 1, 2016

Strategische overname

Bij DR3data werken twintig mensen. Het bedrijf levert gegevens aan ondernemers, die daarmee inzicht kunnen krijgen in wie hun meest kansrijke potentiële klanten zijn. DTG gaat zijn eigen databestand uit Detelefoongids.nl samenvoegen met dat van DR3data. Daarmee ontstaat volgens het bedrijf een van de meest complete marketingdatabestanden van Nederland. Volgens DTG-CEO Erik Hoekstra  stelt de bedrijfsovername DTG in staat om klanten producten aan te bieden op het gebied van doelgroep-segmentatie, dataverrijking, data-analyse en datakwaliteit.

Transformatie

De afgelopen drie jaar maakte DTG een complete transformatie door. Nog altijd verdient het bedrijf geld met telefoonnummers. Maar het grootste deel van de 580 medewerkers richt zich op online marketingdiensten die vooral aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf worden aangeboden.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen