Dubbele bedrijfsovername door Anticimex

Redactie team, Brookz | June 21, 2016

Daarbij krijgt Anticimex nu de mogelijkheid om haar SMART-producten (hightech oplossing voor 24/7 knaagdierpreventie- en bestrijding) bij een grotere doelgroep aan te bieden. Met de dubbele bedrijfsovername benadrukt Anticimex de groeiambitie in Nederland op het gebied van oplossingen voor plaagdierbeheersing en hygiëne. Lamon Bedrijfshygiëne B.V. en Lameijer Exon B.V. gaan beide onder eigen naam verder. De verkopende partij werd in deze transactie begeleidt door Alfa Fusies en Overnames uit Nijkerk. 

Familiebedrijven

Lamon Bedrijfshygiëne B.V. is sinds 1947 gespecialiseerd in het bestrijden van vocht, ongedierte, schimmels en zwam. Lameijer Exon B.V. is specialist in ongediertepreventie voor de zakelijke klant. Beide, van oorsprong familiebedrijven, zijn gevestigd in Tynaarlo en behoren tot de grotere dienstverleners in de sector

Snelgroeiende markt

Managing Director Dick Bisschop: “Deze overname is een mijlpaal voor Anticimex in Nederland. Beide bedrijven verlenen diensten van hoge kwaliteit, zijn zeer klantgericht in hun aanbod en werken met een bekwaam en gemotiveerd team. Anticimex betreedt door deze overname de snelgroeiende markt van zwambestrijding en dat is een uitstekende aanvulling op de bestaande dienstverlening.”

Anticimex is ‘The modern pest control company’. Door te werken met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen voldoen we aan de eisen voor gezonde leefomgevingen, voor zowel particulieren als bedrijven, in zeventien landen wereldwijd.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen