Duitse overname voor marketingbureau iQu

Redactie team, Brookz | August 19, 2014

Bedrijfsovername

iQu is een marketingbureau voor spelletjesontwikkelaars en -producenten, met klanten als Electronic Arts en Kabam. Het Duitse HoneyTracks geeft hun klanten inzicht in de geschiedenis van een speler. Dankzij de overname van HoneyTracks kan iQU nu continu inzicht geven in de volledige speelgeschiedenis van een gebruiker; vanaf de eerste identificatie van een nieuwe speler tot de eerste keer dat er wordt gespeeld en de complete levenscyclus in het spel.

De totale games-markt groeit nog steeds snel met een geschatte omvang van 70 tot 80 miljard dollar per jaar’, legt oprichter Reinout te Brake de bedrijfsovername uit. ‘Onze klanten hebben nu de mogelijkheid de prestaties van al hun kanalen te bekijken, games aan te passen op basis van uitgebreide analyses, gerichte marketingcampagnes te lanceren en de resultaten van deze acties direct te beoordelen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen