Dusseldorp overgenomen door Remondis

Redactie team, Brookz | September 29, 2015

Financiële problemen

Familiebedrijf Dusseldorp had in 2014 een jaaromzet van 135 miljoen euro en is als inzamelaar, transporteur en recyclaar van afval, als sloopbedrijf, bouwer van infrastructurele werken en als onderhoudsspecialist van drukrioleringen een van ’s lands grootste particuliere ondernemingen in zijn soort. Het bedrijf verkeert al een paar jaar in de problemen, leed over 2013 en 2014 miljoenenverliezen en maakte eind 2014 een reorganisatie bekend.

 Marktleider

Het Duitse familiebedrijf Remondis is marktleider in Duitsland, telt ruim 30.000 werknemers en heeft een omzet van 6,8 miljard euro. Remondis is sinds 2007 ook actief in Nederland en verplaatst het Nederlandse hoofdkantoor naar Lichtenvoorde. Met de aanstaande bedrijfsovername van een deel van de Dusseldorp Groep komen circa 375 van de 575 werknemers van Dusseldorp bij  Remondis in dienst, het overige personeel gaat mee naar Reinten.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform: www.brookz.nl

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen