Redactie team, Brookz | January 5, 2016

165 bedrijfsovernames via Brookz
2015 was ook voor Brookz een goed jaar: afgelopen jaar hebben zich 3246 nieuwe ondernemers en investeerders bij Brookz ingeschreven. Daarnaast zijn inmiddels 90% van alle overnameadviseurs en veel advocaten, accountants en participatiemaatschappijen in de MKB+ markt op ons platform aangesloten. Dit heeft er toe geleid dat in 2015 ruim 165 bedrijven via Brookz van eigenaar zijn verwisseld. Een resultaat waar we – in alle bescheidenheid - best een beetje trots op zijn. Maar zeker geen reden om achterover te leunen: ook dit jaar zullen we onze dienstverlening naar ondernemers en adviseurs blijven vernieuwen en uitbouwen, o.a. met een geheel vernieuwde, geavanceerde zoekfunctie op onze website.

Waardevol en effectief netwerk
Daarbij is het onze missie om ook in 2016 de centrale aanjagersrol in de Nederlandse overnamemarkt te vervullen die u van ons gewend bent: via onze websites, de wekelijkse nieuwsbrief, de Overname Barometer, het magazine en landelijke netwerkbijeenkomsten als de Nationale Overname Dag (13 april en 13 oktober), de Dag van de Financiering (16 juni) en het Fusie & Overname Jaarcongres (1 december). Al deze activiteiten geven invulling aan waar Brookz in essentie voor staat: een waardevol en effectief netwerk voor inmiddels meer dan 10.000 ondernemers, investeerders en adviseurs.

Ik wens u mede namens de rest van het Brookz-team een gezond, gelukkig en zakelijk voorspoedig 2016. Hopelijk tot snel op ons platform of op een van onze netwerkbijeenkomsten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen