Eiffel neemt AnalyseCentrum over

Redactie team, Brookz | February 26, 2016

Dat eveneens uit Arnhem afkomstige bedrijf is gespecialiseerd in het toepassen van big data-projecten, slim gebruik van data en data-analyse. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Strategische overname
Eiffel richt zich vooral op juridische en financiële dienstverlening en procesverbetering bij overheden en bedrijven. Volgens de koper sluit de dienstverlening van het AnalyseCentrum goed aan op de behoefte van klanten. 'Het inzetten van big data brengt de dienstverlening van overheden en bedrijven naar een volgend niveau. Met smart data en data-analyse zijn ze in staat toekomstbestendige keuzes te maken', licht het bedrijf toe.

Eigen analysesoftware
Het AnalyseCentrum is sinds 2008 onafhankelijk partner van Experian, dat is een wereldwijde aanbieder van informatie- en marketingservices met het doel om commerciële en financiële beslissingen beter en meer verantwoord te nemen. Het overgenomen bedrijf meldt op zijn website dat het beschikt over uitgebreide data-inzichten over alle individuele 7,5 miljoen Nederlandse huishoudens, expert-kennisbronnen en met name het sociaal domein en de automobielindustrie. Het beschikt over eigen analysesoftware, datadashboards en monitoring systemen en verschillende voorspel- en projectietechnieken.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen