Eigenhuis koopt Satink Keukens

Redactie team, Brookz | July 8, 2011

Hoeveel Eigenhuis Keukens Groep betaalt voor het volledige aandelenpakket van Satink Keukens en Badkamers, is niet bekend.

Strategische overname

De bedrijfsovername is vooral een strategische; de koop van het Zwolse bedrijf betekent een uitbreiding van het assortiment van Eigenhuis Keukens Groep in het noorden en oosten van Nederland. Eigenhuis Keuken Groep was op zoek naar een sterke overnamekandidaat op het gebied van keukens in die regio.

‘Met gepaste trots kunnen we u melden dat de Eigenhuis Keuken Groep de bedrijfsovername heeft weten te realiseren van één van de grootste showrooms uit Nederland’, laat de kopende partij op hun website weten.
 

Toegevoegde waarde

Satink Keukens en Badkamers is al bijna 25 jaar actief in haar regio met de verkoop van keukens, badkamers en tegels. ‘Deze naam is een begrip in deze regio en staat synoniem aan de klantbenadering, service en uitstraling die vergelijkbaar is met de winkels van de Eigenhuis Keuken Groep’, aldus het Hoevenlakense bedrijf.

‘De goede naam van Satink Keukens en Badkamers is de grondslag voor de beslissing om Satink Keukens en Badkamers onder dezelfde naam verder te laten gaan.’ Voor Satink geeft het binnenhalen van extra kennis de nodige toegevoegde waarde. Alle personeelsleden blijven werkzaam bij het bedrijf, dat sinds 1999 is gevestigd op bedrijventerrein De Marslanden in Zwolle.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen