Eisma Media Groep neemt deel Aristo over

Redactie team, Brookz | July 12, 2011

Hoeveel Eisma Media Groep betaalt voor het kwartet magazines aan Aristo Uitgeversgroep, is niet bekend.

Overname

Deze retailcluster zal worden ondergebracht bij de werkmaatschappij Eisma Trademedia, waar ook de vakbladen Vis Magazine en MarktVisie toe behoren.

'Deze bedrijfsovername is een belangrijke versterking van onze retailportfolio’, zegt directeur Egbert van Hes van Eisma Media Groep. ‘De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen.’

Bedrijfskoop

Tot de Eisma Media Groep, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, behoren de vakinformatie-uitgeverijen Eisma Businessmedia, Eisma Bouwmedia, Eisma Industrialmedia, Eisma Trademedia en de educatieve uitgeverij Eisma Edumedia.

Met de voorgenomen aankoop gaan 7 medewerkers en de groep freelancers mee over. Bij de Eisma Media Groep werken circa 140 medewerkers en vele honderden freelancers.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen