Esther van der Born verkoopt gedeelte Salarisprofs

Redactie team, Brookz | March 21, 2014

Bedrijfsverkoop

Salarisprofs is gespecialiseerd op het gebied van salarisadministratieve dienstverlening. Het Houtense bedrijf is momenteel marktleider op het gebied van salarisadministratie-detachering en payroll consulting. Salarisprofs werd tijdens de verkooptransactie begeleid door Holland Corporate Finance.
 

‘Dit is een unieke kans om ons marktleiderschap verder uit te bouwen’, zegt Van der Born over de gedeeltelijke bedrijfsverkoop. ‘Dankzij de klantrelaties binnen alle merken van ManpowerGroup kunnen wij een nog bredere doelgroep aanboren. Daarnaast biedt het nieuwe kansen om nog meer uitdagende opdrachten voor onze vaste medewerkers en zzp'ers te verwerven.’ 

Bedrijfsovername

Voor ManpowerGroup zit de toegevoegde waarde in de aanvulling op de bestaande diensten van Experis, een onderdeel van de koper. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide finance-professionals in de segmenten finance & accounting, risk & audit en financial services.
 

‘Van de specialisten en kennis van Salarisprofs kan ManpowerGroup optimaal profiteren’, legt Han Huisman, directeur van Experis Nederland en tevens bestuurder bij ManpowerGroup, de gedeeltelijke bedrijfsovername uit. ‘Ik twijfel er dan ook niet aan dat de kruisbestuiving ons beiden in de toekomst verder zal helpen in onze dienstverlening.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen