Redactie team, Brookz | March 4, 2016

Met de overname wil EY zich in Nederland opwerken tot 'één van de belangrijkste spelers' op het gebied van Business Intelligence, Data Analytics en Predictive Analytics.

i3 is in Nederland en België actief met diensten op het gebied van Business Intelligence, Data Analytics en Predictive Analytics; vanaf het identificeren van de informatiebehoefte tot en met de realisatie, implementatie en het beheer van de oplossing. De onderneming is in 2001 opgericht en telt op 45 werknemers. Directeur en mede-eigenaar Geeta Chetty van i3 verwacht door overname makkelijker toegang te krijgen tot internationale markten:

Strategische overname

De overname van i3 past in een trend bij de grote accountants- en advieskantoren: zij versterkten de afgelopen jaren hun adviesactiviteiten onder andere door de acquisitie van adviesbureaus. EY name vorige maand nog Montesquieu over, een adviesbureau op het gebied van financieringsvraagstukken en risicomanagement. Juni vorig jaar werd van Integrc overgenomen, een adviesbureau op het gebied van ondernemingsbestuur, risicobeheersing en compliance.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen