Faber Group neemt Exposize over

Redactie team, Brookz | June 15, 2015

Groei door overnames

Eind vorig jaar nam het oer-Hollandse productiebedrijf, dat naast vlaggen, banieren en steigerdoek print, Imaba in Zoetermeer al over. Met deze bedrijfsovername kreeg Faber, dat zelf 900 vierkante meter doek in een uur drukt, toegang tot de markt voor onder andere harde reclamematerialen. Het groeide naar 400 personeelsleden. Met de twee vestigingen van Exposize in Lijnden en Eindhoven erbij (10 miljoen euro omzet en 50 medewerkers) groeit Faber Group hiermee naar een bedrijf van 50 miljoen euro omzet.

Ambitieus

Het tachtig jaar oude Faber Group is bovendien nog niet uitgekocht, bevestigt financieel directeur Hans Visser: "Er zit meer in het vat, maar deze laatste overnames moeten kunnen ingroeien”. Faber Group kleedde eerder het NK hockey, KLM Open, het Bevrijdingsfestival en in 2012 het EK Voetbal in Polen aan. Het heeft fabrieken in Nederland, Polen en Thailand.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen