Familie buy-out Handelsonderneming Versluis

Redactie team, Brookz | February 14, 2017

Versluis importeert doe-het-zelf producten en schilderbenodigdheden en verkoopt dit in heel Nederland aan retailers, retailketens en professionele gebruikers (B2B). Het bedrijf bezit een distributiecentrum van 5000 vierkante meter en levert 6000 artikelen in verf-, onderhoud- en klusbenodigdheden aan ruim 1000 winkeliers en professionele eindgebruikers. Enkele bekende merken van het bedrijf zijn: Alabastine, Bison, Griffon, Perfax en Pattex. Er werken 25 medewerkers bij het bedrijf.

Familie buy-Out

De broers spraken vijf jaar geleden hun wens uit om het familiebedrijf volledig over te nemen. Zij hadden toen de dagelijkse leiding al in handen. Via de accountant liepen gesprekken over overname enkele jaren, maar de partijen kwamen er niet uit. Zes maanden geleden werd fusie- en overnamespecialist Marktlink ingeschakeld om de impasse te doorbreken. Na een intensief onderhandelingstraject werden vorige week de handtekeningen bij de notaris gezet.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen