FD Mediagroep neemt Webservices over

Redactie team, Brookz | June 8, 2015

Strategische overname

Met de bedrijfsovername van Webservices.nl wil FD Mediagroep nog beter inspelen op de toenemende behoefte van de zakelijke professional aan geïntegreerde dataoplossingen. De bedrijfsovername van Webservices.nl past in de strategie van FD Mediagroep om relevante producten en diensten aan te bieden in het financieel economisch domein. Met Company.info is de FD Mediagroep sinds een paar jaar bezig een positie op te bouwen in het leveren van onafhankelijke bedrijfsdata aan zakelijk Nederland. De acquisitie van Webservices.nl is daarbij een belangrijke toevoeging.

Datadistributie platform

Webservices.nl biedt haar klanten een geïntegreerd dataplatform waarop meer dan 150 verschillende datadiensten, zoals bedrijfsinformatie en adrescontrole, in realtime worden aangeboden. Jeroen Wolfs, oprichter en algemeen directeur van Webservices.nl, heeft ervoor gekozen zich meerdere jaren te verbinden aan FD Mediagroep. "De diensten van Webservices.nl en Company.info vullen elkaar goed aan. Webservices.nl heeft een sterk datadistributieplatform en Company.info heeft een sterk aanbod aan gebundelde dataproducten. Bovendien biedt het kwalitatieve bereik dat het FD en BNR Nieuwsradio hebben bij de zakelijke doelgroepen veel kansen om onze datadiensten nog beter onder de aandacht te brengen."

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse