FishFlow Innovations in handen van Mashanden

Redactie team, Brookz | September 22, 2011

Met de oprichting van FishFlow Innovations wilde Witteveen+Bos vooral de vismigratieproblematiek in Nederland op de agenda krijgen en hiervoor oplossingen ontwikkelen. Nu deze doelstellingen zijn bereikt wordt de participatie in het samenwerkingsverband beëindigd.  

Bedrijfsovername

Ondernemer Gerard Manshanden zet de onderneming na de bedrijfsovername in de huidige opzet voort. De advisering op het gebied van vismigratie wordt binnen Witteveen+Bos verder opgepakt in de vorig jaar opgerichte product-marktcombinatie Ecologie onder leiding van Marcel Klinge.

FishFlow Innovations produceert diverse vismigratievoorzieningen, zoals hevelvistrappen, buisvijzels, vijzelturbines en koelwaterinlaten. Alle producten zijn 100 procent veilig voor vissen en door vissen te passeren. Inmiddels heeft FishFlow tal van projecten in Nederland en Groot-Brittannië gerealiseerd.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen