Fudura neemt Cogas Meetdiensten over

Redactie team, Brookz | June 4, 2015

Twentse meetspecialist

Fudura levert meet- en datadiensten voor de zakelijke markt en ontwerpt, bouwt en verhuurt energie-infrastructuur. Cogas Meetdiensten B.V. vormt onderdeel van Cogas uit Almelo en is actief in het verwerken en inzichtelijk maken van meetgegevens voor grootverbruikers. Via betrouwbare en veilige netwerken transporteert Cogas gas, elektriciteit en data naar consumenten en bedrijven in Twente. Bij de overname is Cogas geadviseerd door Factor Bedrijfsovernames.

Strategische overname

Met de overname van Cogas Meetdiensten B.V. neemt Fudura belangrijke kennis en kunde over op het gebied van gasoplossingen en de glastuinbouw om ook op deze sectoren aan de vraag te kunnen voldoen. Met de bedrijfsovername geeft Fudura vorm aan de nieuwe strategie om haar positie als adviseur en dienstverlener energievoorziening verder te versterken en daarmee de haar groei verder voort te zetten.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse