Redactie team, Brookz | November 6, 2015

Leidende positie

DQ&A Media Group werd in 2001 als digitaal marketingbedrijf opgericht in Nederland door Heleen Dura-van Oord. Het is gespecialiseerd in programmatic media trading, performance marketing en technology services. IncuBeta is een Zuid-Afrikaans, internationaal opererend digital marketing-bedrijf. Het werd opgericht in 1995 en biedt haar klanten lokaal en internationaal Search Engine Marketing en web analytics diensten aan. Via acquisities heeft het een leidende positie opgebouwd in diverse markten waarin het actief is.

Gespecialiseerd

Het nieuwe fusiebedrijf is gespecialiseerd in programmatic trading, searchmarketing en web analytics en heeft meer dan vierhonderd digital marketing specialisten in dienst die werken vanuit dertien kantoren wereldwijd. De gecombineerde omzet van DQ&A en Incubate komt uit op meer dan 100 miljoen euro.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen