Fusie Itium ICT en Constant IT

Redactie team, Brookz | August 18, 2015

Top-3 speler

Beide bedrijven leveren ICT-diensten aan hotels, middelgrote advocatenkantoren (vijftig tot zestig medewerkers) en financieel dienstverleners in de Amsterdamse binnenstad. Na de fusie telt Constant IT 35 medewerkers. De ambitie van het gefuseerde bedrijf is om een top-3 speler te worden onder de ICT-dienstverleners voor het MKB in de hoofdstad.

Consolidatie

Volgens de nieuwe algemeen directeur Mark Philips zal door cloud computing de markt snel consolideren. Door de krachten te bundelen hoopt hij dat beide bedrijven sterker staan in die veranderende markt waarin systeembeheer steeds meer geautomatiseerd wordt. Philips denkt dat er op termijn in het MKB geen ruimte meer is voor fysieke servers. Hij verwacht dat die bedrijven hun ICT-netwerk steeds meer zullen inrichten op virtuele servers die in het datacenter van de dienstverlener draaien.

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen