Fusie tussen Lansigt en YKV Accountants

Redactie team, Brookz | March 1, 2016

Lansigt en YKV Accountants zijn twee regionaal actieve accountantsbedrijven voor het MKB. Lansigt, dat 130 medewerkers telt, opereert vanuit Alphen aan den Rijn, Gouda en Ridderkerk. De twee vestigingen van YKV zullen worden samengevoegd met de vestigingen van Lansigt.

 
Samen sterker
De kantoren zeggen te fuseren om zo beter voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen: "Processen  worden geautomatiseerd en onze tijd vraagt om meer transparantie. Ontwikkelingen die ook de accountancy- en belastingadviesbranche in beweging brengen." Het is voor Lansigt al de derde fusie in enkele jaren tijd. In 2013 ging het kantoor samen met het Ridderkerkse kantoor De Graaf + Plaisier. Een jaar later fuseerde Lansigt opnieuw, ditmaal met het Goudse kantoor Begeer accountants & belastingadviseurs.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen