Gedeeltelijke bedrijfsverkoop voor MijnAccountantsPortal

Redactie team, Brookz | December 2, 2014

Bedrijf verkopen

Door de strategische overname verstevigt Acuity haar positie als toonaangevend leverancier van digitale werkomgevingen. Het Brabante bedrijf neemt alle activiteiten van AC Portal over en zal het bedrijf met al haar activiteiten onder dezelfde naam voortzetten.

‘Wij hebben tot een bedrijfsverkoop van AC Portal besloten omdat we ons als Accountantskantoren volledig willen focussen op onze kernactiviteiten’, legt Thijs Lenssens namens het bestuur uit. ‘Acuity heeft de ambitie en de mogelijkheden om door middel van best of breed oplossingen en een excellente dienstverlening uit te groeien tot een toonaangevende leverancier binnen onze branche.’

Bedrijfsovername

Het werkgebied van AC Portal ligt in eerste instantie in Nederland. Er zijn plannen om gelijkwaardige samenwerkplatformen binnen andere branches en andere landen uit te gaan rollen.

‘Met deze bedrijfsovername bevestigen wij onze strategische intenties om ons een positie in de accountancymarkt te verwerven’, aldus algemeen directeur Aart Nijkamp van Acuity. ‘Wij willen als leverancier een substantiële en actieve bijdrage gaan leveren aan de toekomstige veranderingen binnen de branche en binnen de kantoren. Daarom zijn wij ook verheugd met het feit dat CaseWare Nederland aan AC Portal verbonden blijft.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen