Gedeeltelijke overname Bruins & Kwast door REMONDIS

Redactie team, Brookz | May 4, 2017

Bedrijfsovername

De overgenomen activiteiten behelzen de inzameling en verwerking van groenafval, sloop en resthout, verwerking van RKG slib en een milieupark in Goor. Deze zullen na de verkoop worden voortgezet onder de naam Bruins & Kwast Biomass Management en zelfstandig onderdeel uitmaken van de REMONDIS-groep in Nederland. Met deze bedrijfsovername hoopt REMONDIS haar positie in de Nederlandse markt te versterken. Bruins & Kwast Groenprojecten BV en Pure Eco Wood BV blijven buiten de verkoop. Deze activiteiten worden onveranderd door voortgezet.

Overnameproces

Het familiebedrijf REMONDIS werd in 1934 opgericht en is dienstverlener op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. De afvalverwerker is in meer dan 35 landen actief. Bruin & Kwast werd tijdens het gehele overnameproces bijgestaan door UNO bedrijfsadviseurs. Hoeveel REMONDIS betaalde voor de bedrijfsonderdelen is niet bekend gemaakt. 

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen