Groeikapitaal voor Nederlandse VisionWaves

2014 M09 11

Investeerders

VisionWaves maakt bedrijfsvoering intelligenter, waardoor er sneller en nauwkeuriger beslissingen kunnen worden genomen binnen organisaties. Tot de huidige klantenportfolio behoren onder andere Emirates, Achmea en ING. In 2010 wist VisionWaves tijdens een eerste financieringsronde al investeerders TIIN Capital en Main Capital Partners binnen te halen als nieuwe aandeelhouders.

Deze maand stopt TIIN Capital wederom geld in het Nederlandse bedrijf, hoewel het onbekend is hoe groot het bedrag is. ‘VisionWaves is klaar om onder aansturing van een gedreven management-team, een volgende groeifase in te gaan met haar krachtige analyticssoftware, die het verschil kan maken voor klanten om te excelleren in hun bedrijfsvoering’, aldus partner Maarten Derks van TIIN Capital.

Groeikapitaal

Onlangs is VisionWaves benoemd in Gartner's opkomende 'Operational Intelligence'-kwadrant. De groeikapitaal-investering valt samen met een aankomende release van een nieuw product, gericht op een verdere verbetering van de functionaliteiten en de toevoeging van een volledig meta-model gedreven execution-engine.

De fase van groei van de onderneming zal worden geleid door een nieuwe topman: Henk de Boer. ‘Het is een eer om VisionWaves te leiden in nauwe samenwerking met de oprichters. De kapitaalinjectie, gecombineerd met de nieuwe productrelease en een sterke pijplijn, vormen een uitstekende basis om de onderneming te laten groeien naar het volgende niveau’, aldus De Boer.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!