Heimweewinkel.nl verkocht aan Van Tol Retail

Redactie team, Brookz | January 28, 2014

Bedrijf verkopen

Heimweewinkel.nl is een webshop bedoeld voor geëmigreerde Nederlanders die Hollandse producten als Douwe Egberts, Calvé en Bolletje zo missen, maar ook voor al die Nederlanders die zelf al zulke producten vanuit Nederland naar hun familie in het buitenland sturen.

 

Eigenaar De Telegraaf richtte de webwinkel in 2011 op. Van Tol Retail - een distributeur voor voornamelijk zelfstandige ondernemers - was vanaf het begin bij het initiatief betrokken als partnerleverancier. Maar toen de uitgever van ‘wakker Nederland’ besloot het bedrijf te verkopen (om alle aandacht op hun eigen Telegraafshop.nl te richten), klopte ze eerst bij Van Tol Retail aan om het bedrijf over te nemen.

 

‘Daar hebben we even over moeten nadenken en besloten het te doen’, legt expansiemanager Patrick van Oosterom de bedrijfsovername aan Emerce uit. ‘Het is leuk en we zijn bezig een online strategie te formuleren.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen