Horeca-uitzendbureaus Skanna en Basics fuseren

Redactie team, Brookz | September 11, 2012

Bedrijfsovername

Het bedrijf zal na de gezamenlijke bedrijfsovername verder gaan onder de naam Skanna Basics. Het management en dagelijks bestuur van Skanna Basics komt voor rekening van Skander Rana (29), voormalig directeur-grootaandeelhouder van Skanna. De voormalige directie van Basics blijft betrokken als aandeelhouder en zal zich toeleggen op de werving- en selectie tak van het bedrijf.

‘Met vertegenwoordiging in vier belangrijke steden kan Skanna Basics opdrachtgevers door het hele land bedienen’, zegt directeur Skander Rana. ‘De vestigingen bieden bovendien goede mogelijkheden om onze toekomstige groeiambities verder te vervullen.’

Groeispurt

Skanna Horeca Uitzendbureau werd in 2005 opgericht door Skander Rana. Het Amsterdamse bedrijf maakte een flinke groeispurt door, wat resulteerde in uitbreiding naar Rotterdam in 2010 en een FD Gazelle Award voor de snelst groeiende ondernemingen in 2011. Basics Horeca Uitzendbureau werd in 1992 opgericht door studenten van de Hogere Hotelschool in Den Haag. Het bedrijf breidde uit naar onder meer Amsterdam en Amersfoort.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen