HumanCapitalCare lijft Santar in

Redactie team, Brookz | April 19, 2011

Santar is gevestigd op de campus van de Universiteit Twente. Het bedrijf was tot de bedrijfsovername nog onderdeel van die universiteit.

Bedrijfsovername

HumanCapitalCare realiseert door de overname van de Twentse onderneming met name in Noordoost-Nederland een flinke versteviging van haar marktpositie en wordt het huidig personeelsbestand in deze regio uitgebreid met een dertigtal medewerkers.

Bovendien wil HumanCapitalCare in samenwerking met de Universiteit Twente, die in de nieuwe situatie met nog een aantal andere interessante partijen tot één van de klanten behoort, meer onderzoeksprojecten doen op het gebied van arbeid en gezondheid. 

Aandelenpakket

HumanCapitalCare is een onafhankelijke gecertificeerde arbo- en gezondheidsdienst, dat landelijk opereert vanuit de holding in het Brabantse Son en vanuit regiokantoren in Hengelo, Son, Maastricht en Amsterdam met daarnaast nog een aantal vestigingen door het land.

Hoeveel HumanCapitalCare betaalt voor het aandelenpakket van Santar, is niet bekend.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen