ICT Automatisering neemt Raster over

Redactie team, Brookz | June 29, 2015

Groei door bedrijfsovernames

ICT biedt technologische oplossingen en diensten voor de industrie in Nederland en er werken zo'n 600 IT-specialisten. De omzet over 2014 bedroeg €63 mln. Raster draait een jaarlijks winstgevende omzet van tussen de €4 en €5 mln. Er werken 20 mensen.

De bedrijfsovername van de Nederlandse systeemintegrator Raster Holding door ICT Automatisering versterkt de positie van het bedrijf uit Barendrecht en zal circa 6 procent bijdragen aan de omzet van de koper.

‘De overname past bij de 'buy and build' strategie van ICT Automatisering’, aldus SNS-analist Johan van den Hooven, die er op wees dat dit de tweede overname van ICT Automatisering is in de afgelopen 12 maanden. ‘We verwachten dat de autonome omzetgroei [van ICT] verder verbetert in de komende jaren, aangejaagd door een verbeterend economisch klimaat en stijgende marges’.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse