2010 M11 30

Overname

De overname door Inbartère Groep komt niet als een verrassing, aangezien de investeringsmaatschappij eerder al enkele onderdelen van IT Solution Partners kocht. De ict-dienstverlener verkeert al geruime tijd in zwaar weer. Ondanks de positieve omzetontwikkelingen kon IT Solution Partners door 'de ballast uit het verleden' moeilijk het hoofd boven water houden.

Twee weken geleden vroeg het Noord-Hollandse bedrijf nog uitstel van betaling aan. Volgens Computable heeft IT Solution Partners een grote schuld bij onder andere Oracle en de Belastingdienst. De betalingsproblemen van de ict-dienstverlener werden alleen maar groter toen de huisbank afgelopen oktober de rekeningen blokkeerde. 

Bedrijfsovername

Met de bedrijfsovername door Inbartère Groep behoren de financiële problemen tot het verleden. Hoeveel de investeringsmaatschappijbetaald voor het volledige belang in IT Solution Partners, is niet bekend.

Alle ict-dienstverlening (met de focus op business- en IT-alignment) wordt door Inbartère Groep voortgezet in één onderneming onder de naam ITSP Nederland. De investeringsmaatschappij zelf wil door de overname groeien in ict-kennis en -expertise.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!