Investeerder Peak Capital stapt in TradeCloud

2014 M07 22

Investeerder

TradeCloud helpt productie- en groothandelsbedrijven met hun B2B-cloud platform om sneller te communiceren over inkoop- en verkoopprocessen met hun toeleveranciers en klanten. Het Delftse bedrijf is vorig jaar opgericht door Marcel Matthijs, Jan Mark Maas en Tonnis de Boer en werd later dat jaar toegelaten tot de Yes!Delft incubator. 

 

De investering van Peak Capital wordt door TradeCloud gebruikt voor een verdere uitrol in de Nederlandse maakindustrie en verdere doorontwikkeling van het platform. ‘Naast extra groeigeld waren we vooral op zoek naar expertise op het gebied van online marketing en lead generation in de B2B wereld’, legt directeur De Boer uit. ‘Die hebben we gevonden bij investeerder Peak Capital.’

Investeringsmaatschappij

Peak Capital is een Nederlands investeringsfonds dat geld, kennis en netwerk investeert in snelgroeiende bedrijven in de sectoren technologie, media en communicatie. Peak Capital heeft
de overtuiging dat bedrijven met unieke technologie, slimme verdienmodellen en daadkrachtig management in staat moeten zijn marktleider in hun branche te worden. 

 

De drie oprichters hebben allen een ruime ervaring in de ontwikkeling van zakelijke software bij onder andere Exact, PostNL en Mendix. ‘De combinatie van een sterk team met de juiste focus en een product dat in korte tijd bewijst dat het een concreet probleem voor klanten oplost heeft voor Peak Capital de doorslag gegeven om in TradeCloud te investeren’, zegt fondsmanager Thijs Gitmans van de investeringsmaatschappij.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!