IPG neemt Experience Groep over

Redactie team, Brookz | July 6, 2015

Strategische overname

De Experience Groep, hoofdkantoor in Amsterdam, is een contactcenter organisatie gespecialiseerd in dienstverlening via telefoon, mail, chat en social media. Experience Groep en IPG gaan hun Nederlandse activiteiten combineren in IPG Nederland. Met een omzet van circa Eur 20 miljoen en met 600 medewerkers behoort IPG Nl tot de top 5 van de grootste klant contact organisaties van Nederland. De nieuwe organisatie heeft contact centers in Rotterdam, Helmond, Maastricht en Amsterdam.

Moedermaatschappij

Koramic2 Engage waar IPG Nederland een dochter van is, is een Europese groep van call centers actief in België, Frankrijk, Nederland en Marokko. Zo’n 4000 medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen op 7 borg voor een professionele behandeling van contacten met klanten van haar opdrachtgevers.

Koramic-groep waar Koramic2 Engage een 100% dochter van is, is gevestigd te Kortrijk (België). De Koramic-groep is een privé-investeringsmaatschappij, met een hoofdkantoor te Kortrijk (B) en die actief is in industriële -, financiële - en vastgoedactiviteiten. Koramic opereert in ongeveer 20 landen. De groepsomzet bedraagt circa Eur 540 miljoen met een personeelsbestand van circa 4.600 medewerkers.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen