IPG neemt Experience Groep over

2015 M07 6

Strategische overname

De Experience Groep, hoofdkantoor in Amsterdam, is een contactcenter organisatie gespecialiseerd in dienstverlening via telefoon, mail, chat en social media. Experience Groep en IPG gaan hun Nederlandse activiteiten combineren in IPG Nederland. Met een omzet van circa Eur 20 miljoen en met 600 medewerkers behoort IPG Nl tot de top 5 van de grootste klant contact organisaties van Nederland. De nieuwe organisatie heeft contact centers in Rotterdam, Helmond, Maastricht en Amsterdam.

Moedermaatschappij

Koramic2 Engage waar IPG Nederland een dochter van is, is een Europese groep van call centers actief in België, Frankrijk, Nederland en Marokko. Zo’n 4000 medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen op 7 borg voor een professionele behandeling van contacten met klanten van haar opdrachtgevers.

Koramic-groep waar Koramic2 Engage een 100% dochter van is, is gevestigd te Kortrijk (België). De Koramic-groep is een privé-investeringsmaatschappij, met een hoofdkantoor te Kortrijk (B) en die actief is in industriële -, financiële - en vastgoedactiviteiten. Koramic opereert in ongeveer 20 landen. De groepsomzet bedraagt circa Eur 540 miljoen met een personeelsbestand van circa 4.600 medewerkers.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!