Redactie team, Brookz | May 14, 2013

Bedrijfsovername

iQibt is de Nederlandstalige marktleider op het gebied van SAP (bedrijfssoftware-oplossingen) binnen de segmenten van verzekeraars, banken en overheid. Valor is actief in het segment zakelijke dienstverlening, dé marktleider op het gebied van SAP in het media-segment en een aanbieder van SAP CRM (Customer Relations Management) en SAP BCM (Business Communications Management). Een bedrijfsovername is dus een logische aanvulling op de huidige dienstverlening van iQibt.
 

‘iQibt plukt direct de vruchten van deze bedrijfsovername’, aldus directeur Nick van Rossum. ‘Daar waar het eerder lastig was om SAP CRM-/BCM-consultants te werven, merken wij nu al dat iQibt een aantrekkelijke partij is geworden voor seniore professionals en verwachten wij op korte termijn verdere groei op deze gebieden.’

Bedrijfsverkoop

Valor gaat na de verkoop van het bedrijf verder onder de naam iQibt. Verkopende ondernemer Leonieke Stayen krijgt een positie in de directie van iQibt.
 

‘Het samengaan van iQibt en Valor zorgt ervoor dat we onze klanten van een volwaardig portfolio aan producten kunnen voorzien’, aldus Stayen na de bedrijfsverkoop. ‘Daarmee bieden wij hen de mogelijkheid om hun end to end-bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk te automatiseren met oplossingen voor de uitdagingen die zij vandaag de dag hebben.’

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen