Jan van Driel neemt bedrijf via management buy-out over

Redactie team, Brookz | January 22, 2013

Bedrijfsovername

Atlas Ship Delivery - na de bedrijfsovername ASD Marine Consultancy genaamd - richt zich op scheepsmanagement, projectmanagement, maritieme ondersteuning en crewing-activiteiten.
 

‘Hoewel we een zeer succesvolle samenwerking hebben gehad in diverse grote projecten, wilde ik toch vrijer en onafhankelijker kunnen opereren dan mogelijk was binnen de Atlas-bedrijven’, zegt directeur Jan van Driel. ‘De overname van het bedrijf stelt mij in staat om samen te werken met Atlas waar en wanneer nodig.’

Bedrijfsverkoop

Voor Atlas Services Group was de verkoop van het bedrijf een strategische overweging. ‘Door de bedrijfsverkoop van ASD kan Atlas Services Group zich verder richten op haar kernactiviteiten; het leveren van personeel voor de energie- en de maritieme industrie’, legt mede-oprichter Marcel Burghouwt van Atlas Services Group uit.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen