Johma verkoopt broodjesdivisie

2010 M12 1

Johma Sandwiches, een dochteronderneming uit Losser, is aanbieder van versverpakte sandwiches, zoals die onder andere te vinden zijn bij tankstations in de Benelux. Over de overnameprijs wordt geen mededeling gedaan.

Overname

De combinatie van Convenience Food Europe (producent van verse-, diepvries- en houdbare voedingsmiddelen zoals pizza's, maaltijden en broodjes en sandwiches) en Johma Sandwiches levert volgens de koper voldoende voordelen op.

Het totale productassortiment wordt na de overname uitgebreid, er kan geprofiteerd worden van een versnelde productontwikkeling door middel van expertise en schaalvoordelen en het hebben van twee productlocaties leidt tot een efficiëntere distributie.

Bedrijven te koop

Convenience Food Europe, een 100 procentdochter van Parcom (de private equitytak van ING), nam eerder dit jaar al het Ierse Greencore over. Naast autonome groei worden meer overnames van bedrijven door het Alphen aan de Rijnse bedrijf niet uitgesloten. Johma wilde van de broodjesdivisie af, zodat het zich volledig kan richten op de verdere groei van de saladeactiviteiten.

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!