Jong Food koopt snackproducent

Redactie team, Brookz | January 5, 2012

Bedrijfsovername

De broers Koen en Bart de Jong van Jong Food zijn de afgelopen maand bezig geweest met de bedrijfsovername van Elro Snacks, gevestigd in Dongen. Met de strategische overname zegt het familiebedrijf 35 jaar ervaring in het maken van snacks in huis te halen. Jong Food wil doorgaan met productie van bestaande snacks, maar zegt ook een nieuw assortiment ‘hoogwaardige ambachtelijke snacks’ te gaan ontwikkelen.

‘Iedereen kent in zijn omgeving wel een cafetaria met zelfgemaakt stoofvlees of eigen gehaktballen, producten waarvoor je een straat omrijdt, legt directeur Koen de Jong de bedrijfskoop uit in BN/De Stem. ‘Het is die kwaliteit die wij nastreven. Door vraag vanuit de markt zal dit assortiment de komende jaren zeker blijven groeien.’

Vanaf 2 januari worden Elro Snacks in Rijen geproduceerd. Voor het produceren van de snacks is een nieuwe bv opgericht met de naam ‘KOBA’, maar de verkoop van de snacks zal behartigd worden door Jong Food bv, aldus het bedrijf.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen