Jute zakkenspecialist doet Schotse bedrijfsovername

Redactie team, Brookz | February 11, 2014

Bedrijfsovername

LC Packaging is een van de grootste verpakkingspecialisten van Europe. SG Baker is een Schotse zakkenfabrikant met een jaaromzet van ongeveer 17 miljoen euro. De bedrijfsovername is een logisch gevolg van een groeiende jute zakkenmarkt in het Noord-Europese land.
 

'Schotland groeit in de productie van pootaardappelen en daardoor is er vraag naar jute zakken en verwante verpakkingen,' zegt directeur Boudewijn van Fraassen tegen NieuweOogst.nu over de bedrijfsovername. 'Daarin zien wij potentie.'

Jaarlijks worden in Nederland zo'n 20 miljoen jute zakken gebruikt voor met name poot- en consumptieaardappelen, berekent NieuweOogst.nu. LC Packaging importeert elk jaar zo'n 12 miljoen jute zakken naar Nederland vanuit hun productiebedrijf in Bangladesh.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen