Kenhardt neemt FunktieMediair over

Redactie team, Brookz | April 29, 2016

Met deze strategische overname breidt Kenhardt zijn personeelsbestand uit naar zo’n zeventig man, waarmee het bedrijf volgens eigen zeggen de op twee na grootste speler in Nederland is geworden op het gebied van assessments.

Strategische overname

FunktieMediair werd in 1988 opgericht en is al meer dan 30 jaar een specialist op het gebied van assessments en talentontwikkeling (training & coaching) voor hogere functiegroepen in Nederland. Het bedrijf focust zich voornamelijk op de non-profit sector, met de gezondheidszorg, en nationale en regionale overheidsinstellingen als belangrijkste segmenten. Groot verschil is dat Kenhardt veelal voor profit-bedrijven werkt en FunktieMediair een zeer sterke positie in de zorg heeft. Randstad werd bij de verkoop van FunktieMediair begeleid door MBCF, een corporate finance bureau uit Amstelveen.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen