Geert Ketelaars neemt Wilting via management buy-out over

Redactie team, Brookz | July 15, 2013

Management buy-out

Zowel Wilting als Jatec was in handen van participatiemaatschappij Chezz Partners. De bedrijfsovername van toeleveranciers van mechanica voor de hightech-industrie en machinebouw is door het zittend management, met behulp van een externe investeerder, gefinancierd.
 

‘Om de steeds complexer wordende onderdelen en samengestelde delen te blijven produceren in up-swings en down-turns, zijn schaalgrootte en manarme productieconcepten essentieel’, aldus directeur Ketelaars. ‘Door deze management buy-out kunnen we vanuit Wilting onze positie op het gebied van manonafhankelijke productieconcepten en keten-geregisseerde delen uitbouwen. Jatec zal daarin een belangrijke rol gaan spelen.’

Wilting produceert hoogwaardige componenten, assemblages en samengestelde onderdelen voor sectoren als semiconductors, lucht- en ruimtevaart, medische systemen en duurzame energie. FWL-Jatec is een middelgrote machinefabriek, die zich met verspaning en montage richt op de algemene machinebouw.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen