Overname activiteiten Royal HaskoningDHV door KH Engineering

Redactie team, Brookz | February 16, 2015

Groeistategie

De strategie van KH Engineering is om haar portfolio te versterken en verder te groeien binnen de regio’s. Door de overname zal de orderportefeuille en klantenkring de komende tijd aanmerkelijk worden uitgebouwd en versterkt. In totaal worden er 113 medewerkers en het industriële portfolio toegevoegd aan KH Engineering. Door de integratie van de afdeling Industrial Engineering groeit het 65-jaar oude KH Engineering naar een organisatie van bijna 600 medewerkers. Het bureau te Schiedam maakt onderdeel uit van de Israëlische Ludan Groep.

Passende overdracht

Om de kwaliteit van de projecten te waarborgen en continuïteit te garanderen zal het management zorgdragen voor een passende overdracht en integratie van de activiteiten. De formele overdracht van de afdeling Industrial Engineering van Royal HaskoningDHV naar KH Engineering vindt plaats op 1 maart aanstaande. KH Engineneering werd bij deze overnametransactie begeleid door Baker Tilly Berk Corporate Finance.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen