Korton Group koopt bedrijf WorkForce

2013 M09 20

Strategische partner

WorkForce Pro uit Dronton is een toonaangevende ontwikkelaar van software voor het maken van roosters en het verwerken van uren voor professionals. Het bedrijf is in 2003 opgericht door vader Govert Schuuring en zoon Dennis Schuuring. Met de software kunnen bedrijven, ongeacht branche en bedrijfsgrootte, hun dienstrooster-planning en urenverwerking geautomatiseerd regelen.

In Nederland worden inmiddels vele duizenden medewerkers ingepland met Workforce Pro, claimen de twee oprichters. Door op te gaan in het grotere bedrijf Korton Group verwachten zij meer potentiële klanten te kunnen bereiken en ruimere mogelijkheden te krijgen voor de technische en operationele ondersteuning.

Toegevoegde waarde

Korton Group uit Hoofddorp is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van kantoorautomatisering, internetoplossingen en softwareontwikkeling. Volgens Jorrit Wulffers, directeur van de Korton Group, kan Workforce Pro zeker een toegevoegde waarde hebben.

'Korton heeft al vaker samengewerkt met Workforce Pro. Hierbij werd het pakket aangeboden samen met de elektronische ritagenda Wintax voor het plannen van ritten, personeel en voertuigen. Door het toevoegen aan de onze bestaande portfolio kunnen wij ons met dit programma op unieke wijze positioneren en onze dienstenpakket verder uitbreiden.'

artikel delen

Snel en succesvol uw bedrijf verkopen?

Anoniem je bedrijf verkopen via Brookz

Plaats een anoniem verkoopprofiel op Brookz en bereik in korte tijd meer dan 20.000 potentiële kopers!