KZ neemt Rombouts Kunststof Techniek over

Redactie team, Brookz | April 7, 2016

Groei door overname

KZ staat voor Kromos Zwolle en is in de jaren zeventig ontstaan, na sluiting van de gelijknamige gasmeterfabriek. Sinds 1975 werkt KZ voor gas- en waternetwerkbedrijven. KZ ontwikkelt, produceert en levert materialen voor het koppelen, aftakken en aansluiten van grote en kleine gas- en waterleidingen voor netwerkbedrijven, industrie en leidingbouw. Volgens Pieter Krijne, directeur grootaandeelhouder van KZ, heeft zijn bedrijf de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en was KZ  op zoek naar een passend bedrijf om verder te groeien in een ander deel van de markt. KZ werd bij de aankoop van Rombouts Kunststof Techniek begeleid door Marktlink.

Maatwerk

Rombouts Kunststof Techniek ut Tholen is al jarenlang een begrip voor aanleg, onderhoud en reparaties van industriële en infrastructurele kunststof leiding systemen van thermoplastische en thermohardende kunststoffen voor ondergrondse en bovengrondse installaties en transportleidingen. Het bieden van maatwerk en meedenken over de meest geschikte oplossing zorgt ervoor dat Rombouts veelvuldig wordt ingeschakeld voor kleine en grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen