Leisure Group neemt VillaXL en Aan Zee over

Redactie team, Brookz | October 16, 2015

Europees marktleider

Met deze bedrijfsovername versterkt de Leisure Group haar positie als Europees marktleider in vakantiehuizenverhuur. Naast Belvilla vallen ook merken als Eurorelais en Casamundo onder Leisure Group. Eerder dit jaar nam het bedrijf ook al vakantiehuizenmakelaar Topic Travel over. In totaal beschikt Leisure Group daarmee over zo’n 400.000 vakantiehuizen in Europa, Amerika en op de Nederlandse Antillen, goed voor een omzet van ca. 300 miljoen per jaar.

Strategische investeerder

Begin dit jaar verwierf de Duitse mediareus Axel Springer een 51% belang in de Leisure Group. Met dit kapitaal wil het bedrijf snel uitgroeien om in Europa in de top-3 te komen. Met name in Duitsland wil Leisure Group via nieuwe overnames snel uitbreiden om zo de strijd aan te kunnen gaan met Airbnb en Booking.com. 

Een bedrijf (gedeeltelijk) kopen of verkopen? Kijk op ons overnameplatform

Redactie team, Brookz

De redactie van Brookz bestaat uit een team van deskundige en ervaren auteurs op het gebied van bedrijfsovername, groei en financiering. De redactie is onafhankelijk en schrijft objectief over nieuws, trends en ontwikkelingen in de Nederlandse overnamemarkt. 

artikel delen


Nieuwste bedrijven te koop ontvangen?

Inschrijving Brookz nieuwsbrief
Schrijf je in voor de Brookz nieuwsbrief en ontvang tweemaal per week het nieuwste bedrijvenaanbod in je inbox!
 
Reden interesse